Wednesday, 26 June 2013

Maternity Support Belt brand "Mummy N Baby"

salam... dah lama xupdate blog ni.. kali terakhir review pasal wedding..
alhamdulillah skarng ni dah pregnant dkt 26weeks..
so mcm2 la yg berlaku... baru2 ni disebabkan terlampau active sgt, baby turun kebawh.. sakitnya xblh nak digambarkan... semua benda buat jadi xtentu arah... jln sakit, duduk skt n baring pun skt..
nsb la rajin baca blog mom to be, ada yg suggest utk pakai maternity support belt.. so dlm servey2, terjumpa maternity support belt brand mummy n baby dkt blog ni (http://lovemummynbaby.blogspot.com/2013/04/maternity-support-belt.html)..
bl baca dia punya kebaikan so teringin jugk la nak beli... memandangkan ni first baby so xdela berkira sgt pasal harga, sbb nnt insyaallah ada rezeki 2nd blh pakai blk..
normal price yg sis ni jual RM170 tp sbb ada promotion sy dpt price RM150.. hehehehe... seronok la jugk... sbb dpt discount, postage pun free...
dah order skrng ni xsbr nak tunggu brg ni smpai dlm 2 or 3 hr lg...
insyaallah nnt sy akan sharekan "magical" yg berlaku bl dah dpt ye... :)