Wednesday, 24 October 2012

Mug for reception doorgift

agak sush nak cari mug yg murah2... so far yg ak jumpa sumenya agak mahal...
cari punya cari finally ak jumpa kedai dekat nilai yg menjual mug agak murah (tp kena beli dgn amount yg byk la)... yg merumitkan kena check cwn tersbt dkt umah, byk jugk la yg retak... so dkt 3/4 kali ak kena ulang alik utk pulangkan mug tu...tp bila dihitung blk kos nya lbh baik ak cari dkt KL kan... hurmmmmmm...
cost utk doorgift saje = ak dpt secawan mug lbh kurng RM1++ campur dgn kotak so lbh kurng RM2++ jugk la.. (kotak utk doorgift ak beli skali dkt kedai kad kahwin so dapat agak murah n berbaloi jugak la)...

Pelaburan yg agak mahal utk make up wedding

for make up reception & nikah ak memilih sue cantik... bila dibuat perbandingan dgn make up artist yg lain memng agak tinggi skit la costnya... hopefully berbaloi la... lbh kurng setahun ak dah booking dia... agak scary jugk la, if dah buat pelaburan yg tinggi tp hasil yg dpt xseperti yg kita nak...
ak ada jugak buat research pasal sue cantik ni sebelum book dia, secara keseluruhannya sume bride yg ak tgk cantik2... minta2 sue cantik dapatla naik kan seri muka ak pd hr reception n nikah nnt...

3 Weeks More...

Pejam celik tinggal 3 minggu je lagi... (mood : seram sejuk... berpeluh3)...
rasanya mcm byk je lg yg xsiapkan...
1. kad xpos lg dkt member2 yg jauh...
2. hiasan utk doorgift pun xbeli lg
3. bilik xcat n kemas
4. tudung for nikah & reception xcari lg...
fuhhhhh... kalau list ni mcm berjela je....