Friday, 21 September 2012

Penyesalan yg xsudah..

rasa menyesal xsudah sampai hr ni sbb baju nikah designer tu jht sgt trk... nama designer muslimh yg famous tp jhtn mcm hampeh... rosak kain ak.. alasan kain chiffon yg ak beli jenis murah.. dkt 4 or 5 kali ak dtg utk fitting tp smpai sudh xpuas ht... dress tu senteng, belah bwh kain senget sebelah... upahnya ya allah mahal gila... if ak th jd mcm ni xnak ak hntr dkt y ni... yg paling best part time ak dtg nak fitting ak tgk dia blh bentang baju ak dkt lantai... anak dia naik basikal blh lenyek2 ats bj ak... mn la xberbulu bj tu dibuatnya... haish thn sbr je time tu...

Wedding Theme

dah lama xmenjegah blog ni.. hr ni baru terasa ada mood utk update.
just for sharing my theme wedding..
nikah ~ warna beige..
reception (groom side) ~ warna purple
reception (bride side) ~ warna royal blue + black

baju for reception bride side, kami hantar temph dkt k.shada.. susah nak cari yg dah sedia ada warna ni so decide utk temph je..

for my reception side pulak, kami sewa dekat sharifah kirana..