Monday, 25 June 2012

REVIEW - EDAY (26 DEC 2010)

enjoy the picture you alls.. :)














PHOTOGRAPHER YANG BERMASALAH

sedih betul bila mengenangkan photographer time tunang hari tu.. photographer ni kawan saya yang rekemenkan "JOJO" nama nya... tp dia punya atitude memng out terus... datang lewat and malas... alasan dtg lewat sbb penat semlm dia ada event lain... geram je dgr time tu.. so pic time makeup memng xde langsung la... w/pun dia buat mcm tu sy & en.D tetap layan dia dgn baik... hbs je event dia ckp akan bg soft copy... tp selang sbln xde pun dpt apa2 dr dia.. ktorg try call, tp dia xjwb, try guna no lain dia jawab pulak, bila dgr je suara ktorng dia trs letak h/p... bengang btl... then minta tlg kwn yg rekemenkan tu untk cr dia... tp dorng pun xdpt nak tlg... find dia punya address studio, en.D pergi trs cr dkt sana je... alhamdulillah finally dpt jugk jumpa dia... mcm2 alasan yg dia bg ckp fon dia hilang la apa la... haishhhh mcm tuttttttt je kan... last2 ktorng dpt soft copy je... tu pun pic skit gila... nsb baik xbyr full payment if xlg menyakitkn ht.... w/pun mcm tu ktorng tetp bersyukur jugk sbb ada jugk pic yg blh jd kenangan... :(

Sunday, 24 June 2012

Review : My E-Day

Sharing post our E-Day.. Majlis pertunangan kami berlangsung pada 26 Dec 2010. insyaallah kami akan disatukan pada Mid NOV 2012 ni.. hopefully sume nya akan berjalan dengan lancar. Amin...




Tuesday, 19 June 2012

DIY MINI TASBIH FOR NIKAH

saya dah servey2 dkt blog2 utk beli mini tasbih yang dah siap je tp atas sbb bajet yg ciput terpks la diy sendr... nak dijadikan citer, sy pergi je redah dkt GM plaza KL nak tgk apa brg yg byk jual dkt sana... yela slalu dgr org citer byk barang borong yg ada... jalan punya jalan jumpa st kedai jual manik2... try tanya orng kedai, mn th dorng ada amik upah utk buat tasbih tp amat mendukakan... dorng just jual brg je... tp GOOD NEWS nya, budk2 dkt kedai tu baik dia kata senang je nak buat tasbih ni, copy je dkt buku dorng tu cara2 nak buat... sy n en. D punya excited tgkp gmbr dkt buku tu cara2 nak DIY... nnt if ada masa sy akan share kan cara2 nak buat mini tasbih tu ye.. buat masa ni 50% dah siap... so nak siapkan lg 50%... so malaaasss wooo...